Algemene foto over Het Blauwe Uur 1
Algemene foto over Het Blauwe Uur 2
Algemene foto over Het Blauwe Uur 3
Algemene foto over Het Blauwe Uur 4
Algemene foto over Het Blauwe Uur 5
Logo - Het Blauwe Uur

Het Blauwe Uur Nijmegen

Op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten in de oudste stad van Nederland, Nijmegen? Onze bed & breakfast is gevestigd in een authentiek rijksmonument uit 1895, aan de rand van het centrum. Een statig pand, waarin bijna alle originele details bewaard zijn gebleven en dat we in eigentijdse stijl hebben ingericht. De twee royale, sfeervolle en lichte kamers, voor een of twee personen, bevinden zich op de tweede etage. Een uitgebreid, vers gemaakt ontbijt serveren wij in de mooie stijlvolle ontbijtkamer op de begane grond. Of u nu komt voor werk, om op te laden, te shoppen of om de omgeving te verkennen, wij doen er alles aan zodat u zich thuis voelt in onze b&b Het Blauwe Uur.

Over ons

Over ons

Wij reageren doorgaans binnen 5 uur.
Als meubelmaker en grafisch vormgever vielen wij, John en Willy, 15 jaar geleden als een blok voor dit pand. Het mooi bewaarde huis hebben we in een modern jasje gestoken. Design en klassiek, dat levert een mooi contrast op. In 2014 hebben we de b&b met veel plezier ontworpen en ingericht. Dat willen we graag aan u laten zien!

  • Nijmegen NL
  • Aankomst tussen 15.00 - 20.00
  • Check-out mogelijk tot 11.00
  • We spreken Nederlands, Deutsch, English, Français.

Onze omgeving

Het Blauwe Uur ligt in een fraaie wijk, met veel karakteristieke huizen van rond de eeuwwisseling. Achthonderd meter wandelen en u staat midden in het centrum, het Centraal Station ligt op 8 minuten loopafstand. Leuke café's, restaurants en terrassen, vindt u al pal om de hoek. De nabijgelegen Ooijpolder, de Beekse bossen en het heuvelachtige landschap van Groesbeek nodigen uit tot mooie wandel- en fietstochten. We helpen u graag ‘de weg te vinden’ in onze stad en zijn omgeving! Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Terras met zon Tuin Terras
Parking
Parkeren aan straat
Algemeen
Wifi Gedeelde keuken Persoonlijke check-in Rookvrije kamers
We spreken Nederlands Deutsch English Français
Direct persoonlijk contact
Over ons

Het Blauwe Uur
Adresgegevens
Groesbeekseweg 18
6524 DB Nijmegen
Netherlands

+31 (0)6 46198480
+31 (0)24 3294440
stay@hetblauweuurnijmegen.nl