Algemene foto over Het Blauwe Uur 1
Algemene foto over Het Blauwe Uur 2
Algemene foto over Het Blauwe Uur 3
Algemene foto over Het Blauwe Uur 4
Algemene foto over Het Blauwe Uur 5
Logo - Het Blauwe Uur

Het Blauwe Uur Nijmegen

Op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten in de oudste stad van Nederland, Nijmegen? Onze bed & breakfast is gevestigd in een authentiek rijksmonument uit 1895, aan de rand van het centrum. Een statig pand, waarin bijna alle originele details bewaard zijn gebleven en dat we in eigentijdse stijl hebben ingericht. De royale, sfeervolle en lichte kamer, voor een of twee personen, bevindt zich op de tweede etage. Er is geen lift aanwezig. Een uitgebreid, vers gemaakt ontbijt zetten we voor u klaar in de kitchenette, naast uw kamer. Of u nu komt voor werk, om op te laden, te shoppen of om de omgeving te verkennen, wij doen er alles aan zodat u zich thuis voelt in onze b&b Het Blauwe Uur.

Over ons

Over ons

Als meubelmaker en grafisch vormgever vielen wij, John en Willy, 18 jaar geleden als een blok voor dit pand. Het mooi bewaarde huis hebben we in een modern jasje gestoken. Design en klassiek, dat levert een mooi contrast op. In 2014 hebben we de b&b met veel plezier ontworpen en ingericht. Dat willen we graag aan u laten zien!

  • Nijmegen NL
  • Aankomst tussen 15.00 - 20.00
  • Vertrek tot 11.00

Onze omgeving

Het Blauwe Uur ligt in een fraaie wijk, met veel karakteristieke huizen van rond de eeuwwisseling. Achthonderd meter wandelen en u staat midden in het centrum, het Centraal Station ligt op 8 minuten loopafstand. Leuke café's, restaurants en terrassen, vindt u al pal om de hoek. De nabijgelegen Ooijpolder, de Beekse bossen en het heuvelachtige landschap van Groesbeek nodigen uit tot mooie wandel- en fietstochten. We helpen u graag ‘de weg te vinden’ in onze stad en zijn omgeving! Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Tuin
Parking
Parkeren aan straat
Algemeen
Wifi Gedeelde keuken Persoonlijke check-in Rookvrije accommodatie Fietsenstalling
Direct persoonlijk contact

Over ons

Het Blauwe Uur
Adresgegevens
Groesbeekseweg 18
6524 DB Nijmegen
Netherlands

+31 (0)6 46198480
stay@hetblauweuurnijmegen.nl